Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Ομιλητές #TEDxAc16: Αχιλλέας ΧατζηνίκοςΟ Αχιλλέας Χατζηνίκος είναι συνιδρυτής της εταιρείας Geotag Aeroview, η οποία  δημιούργησε το TRIPinVIEW, τον 1ο Οπτικό Ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Ομιλητές #TEDxAc16: Dr. David Horner, Διδάκτωρ & Ειδήμων σε θέματα ανώτατης εκπαίδευσηςΟ Dr. David Horner είναι ο Πρόεδρος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας από τον Ιούλιο του 2008.

Ομιλητές #TEDxAc16: FonésΤου κόσμου οι φωνές, οι ήχοι, οι μνήμες.

Του κόσμου οι μουσικές.

Ένα ιδιαίτερο πολυφωνικό σύνολο ζωντανεύει ακούσματα απ’ όλες τις ηπείρους και κάνει τη μουσική έναν καταλύτη λαών και πολιτισμών, μια γέφυρα ανάμεσα στο σήμερα και στο αύριο.

Ακούστε τις fones στο TEDx Academy και γνωρίστε 8 κορίτσια που στέλνουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα για την Ελλάδα του αύριο.

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Ομιλητές #TEDxAc16: Μανώλης Αναστασάκος


Ο Μανώλης Αναστασάκος  είναι Έλληνας καλλιτέχνης. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Έχει πραγματοποιήσει τις σπουδές του στον τομέα των εφαρμοσμένων τεχνών, καλών τεχνών, την εικαστική ψυχοθεραπεία και  την σκηνοθεσία αποσπώντας κρατικές υποτροφίες και συμμετοχές σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Έχει μελετήσει σε εργαστηριακό επίπεδο εντός και εκτός Ελλάδος τις τεχνικές της υαλουργίας και ξυλογλυπτικής.

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Ομιλητές #TEDxAc16: Σταύρος ΜπένοςΟ Σταύρος Μπένος εχει ασχοληθεί με τα κοινά σαν Δήμαρχος Καλαμάτας και βουλευτής Μεσσηνίας.  Από τους πιο σημαντικούς σταθμούς στη ζωή του και στον οποίο είναι απόλυτα αφοσιωμένος, είναι η ίδρυση του σωματείου «Διάζωμα», αφού με τις δράσεις του σωματείου συνδυάζει τρεις τομείς με τους οποίους ασχολείται συστηματικά: τον πολιτισμό, το περιβάλλον και το κράτος.