Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

#TEDxAc15: Πολιτική ΕισιτηρίωνTo TEDx Academy, σε πείσμα της οικονομικής κρίσης, των περιορισμών κεφαλαίων και άλλων εξελίξεων στην οικονομία και την κοινωνία, θα είναι και φέτος εδώ γιατί πιστεύει ότι τα κεφάλαια μπορεί να περιοριστούν, οι ιδέες όμως όχι!

Η διοργάνωση της φετινής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί χάρη στους χορηγούς και τους εθελοντές μας.

Κατανοούμε την περιοσμένη οικονομική δυνατότητα και υιοθετούμε και φέτος ειδικές τιμές εισιτηρίων.

"Standard Εισιτήριο" 50 ευρώ που είναι η κανονική τιμή εισιτηρίου για όσους ακόμα μπορούν και θέλουν να ενισχύσουν τη διοργάνωση.

"Μειωμένο Εισιτήριο Ειδικών Συνθηκών" 35 ευρώ για να μην χάσεις το TEDx Academy για λίγα ευρώ. Γιατί στα δύσκολα χρειζόμασε δυνατές ιδέες και δυνατότητες. Θα σας ζητηθεί στην είσοδο ανοιχτό μυαλό και αισιοδοξία.

"Εισιτήριο Φοιτητικής Εξέλιξης" 20 Ευρώ για όσουν θέλουν να ανακαλύψουν τις προκλήσεις πέρα από τα ακαδημαικά έδρανα. Θα πρέπει να έχετε φοιτητική ταυτότητα που θα σας ζητηθεί στην είσοδο.

"Εισιτήριο Ανέργων" 0 ευρώ γιατί το να μην έχεις δουλειά είναι παροδικό, ενώ μια καλή ιδέα σε φέρνει πιο κοντά στην επόμενη ευκαιρία. Το Σεπτέμβριο θα ανακοινώσουμε τη διαδικασία προμήθειας των εισιτηρίων για ανέργους. 

Μάθετε περισσότερα στο www.tedxacademy.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου