Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Στάθης Ποταμίτης

Πώς σπάει ένας κύκλος αίματος και εκδίκησης; Όταν στην πόλη επικρατούν τα άκρα πώς αποκαθίστανται η συναίνεση κι η συμφιλίωση; Πώς μεταμορφώνονται οι Ερινύες σε Ευμενίδες;  
Αυτά είναι τα ερωτήματα που θα πλαισιώσουν την ομιλία του Στάθη Ποταμίτη στο TEDx Academy 2012.

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

Μανώλης Γ. ΠαπαγρηγοράκηςΟ Μανώλης Γ. Παπαγρηγοράκης αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή Αθηνών, με ειδίκευση στην Ορθοδοντική. Στη συνέχεια προχώρησε σε μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Μπέργκεν της Νορβηγίας.

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

Toli Lerios


Οι φωτογραφίες που θα ανεβάσετε φέτος στο Facebook από τις διακοπές σας θα προβάλλονται σε καλύτερη ανάλυση και με μεγαλύτερη ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων από ποτέ, χάρη στον Έλληνα Toli Lerios, που το 1997 εγκατέλειψε το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο του Stanford και βούτηξε στα βαθιά της βιομηχανίας πληροφορικής, με αποτέλεσμα σήμερα να διαπρέπει στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου.

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

Yiannis Simonides
Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη και μεγαλωμένος στην Αθήνα, ο Yiannis Simonides είναι ηθοποιός και συγγραφέας, απόφοιτος του Yale Drama School και παραγωγός ντοκιμαντέρ βραβευμένος με Emmy.

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Γιάννης Ντεληδήμος


Στον χώρο των νέων ελληνικών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, ο Γιάννης Ντεληδήμος φέρνει μόνο έμπνευση και αισιοδοξία.

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Τι είναι το «TED talent search»;Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο του 2012, το TED διοργάνωσε ειδικά events σε 14 πόλεις και στις 6 ηπείρους, αναζητώντας «νέα ταλέντα», νέες φωνές και ιδέες που αξίζει να ακουστούν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

TEDGlobal 2012
“Καθώς ο κόσμος διασυνδέεται όλο και περισσότερο, οι τρόποι με τους οποίους σχετιζόμαστε και μαθαίνουμε καθημερινά ο ένας τον άλλον, αλλάζουν.”

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

Rachel Donadio


Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς βλέπει στ’ αλήθεια ένας ξένος δημοσιογράφος την Ελλάδα και τα όσα συμβαίνουν εδώ σ’ αυτή την ιδιαίτερη περίοδο, η Rachel Donadio είναι ο άνθρωπός σας.

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

TED-Ed(ucation)
Το TED-ED ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012 και δημιουργεί μαθήματα με στόχο την αλληλεπίδραση ανάμεσα στις ιδέες που παρουσιάζονται στην εκάστοτε διοργάνωση, αλλά και στην αποστολή του TED συλλήβδην.

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

TED Books App


Πιο σύντομο από ένα μυθιστόρημα, πιο εκτενές από ένα άρθρο: ένα TED Book είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ικανοποιήσετε τη λαχτάρα σας για φρέσκιες ιδέες, ανά πάσα στιγμή.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Το Project "Inside Out" στην Αθήνα

  

Διομήδης Δ. Σπινέλλης Με ένα προσωπικό site  που περιέχει περίπου 6.500 σελίδες το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς για τον Διομήδη Δ. Σπινέλλη είναι πως είναι ένας τυπικός χρήστης του διαδικτύου.

Inside Out Project | BE THE CHANGE | A Global Action


ABOUT THIS PROJECT

When TED Prize winner, JR, announced his wish to turn the world “Inside Out,” inviting people around the globe to share a photo portrait along with a statement about what they stand for, many countries, cities and individuals around the world responded. 

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012