Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

"Πού θα πάμε να φάμε μετά ή χρήσιμο θέατρο;"
    Σε μια εποχή όπου τα δραματικά γεγονότα αναγκάζουν τους καλλιτέχνες όλων των τομέων να επαναπροσδιορίσουν τον εαυτό τους σε σχέση με την κοινωνία, έρχεται Πάρης Μέξης, Production Designer, με την ομιλία του στο TEDxAthens 2011, να μας δώσει την δική του πρόταση για το θέατρο του τώρα και του αύριο.

Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Γκρέιαμ Χιλ: "Λιγότερα πράγματα, περισσότερη ευτυχία" Ο Γκρέιαμ Χιλ είναι αμερικανός σχεδιαστής και συγγραφέας. Στην ομιλία του παρουσιάζει πρακτικούς τρόπους για να ζούμε « πιο απλά».Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

TED Fight Club
  Το TED Fight Club: IDEAS Cage Match  είναι ένας εξαιρετικά διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος για διάλογο και επιχειρηματολογία ανάμεσα σε δύο διαφορετικές θέσεις και ομιλητές (παλαιστές), πολλοί από τους οποίους είναι ομιλητές του TED που επιχειρηματολογούν με διαφορετικές θέσεις και απόψεις σε ένα απλό θέμα - ερώτημα.

  Το διασκεδαστικό κομμάτι της υπόθεσης είναι ότι το κάνουν σε ένα περιβάλλον που μιμείται  ένα ακριβές σκηνικό αγώνα πάλης σε κλουβί σε κάποιο παρακμιακό υπόγειο, με όλα τα σχετικά εφέ.