Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

TEDxYouth@Academy: Ευάγγελος Κυριακού

Δημιουργός του “cherries on line”. Κατάγεται από την Έδεσσα της Μακεδονίας στην Β.Ελλάδα. Είναι επικεφαλής των τμημάτων Πολιτιστικού Τουρισμού & Περιβάλλοντος της ΔΗΚΕ Δήμου Εδεσσας.

Διδάσκει και παρουσιάζει παραδείγματα για τον εναλλακτικό τουρισμό και τοπική ανάπτυξη σε σεμινάρια και συνέδρια του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης. Στο χώρο της έρευνας έχει συμμετάσχει σε προγράμματα της Δ.Ευρώπης (Ισπανία, Γαλλία, Βέλγιο) με αντικείμενο την Ευρωπαιική Βιομηχανική Πολιτιστική Κληρονομιά τα eco-museums και σε προγράμματα στην Ν.Α. Ευρώπη (Sweden, Denmark, Romania, Italy, Spain) με αντικείμενο τον Αγροτουρισμό και τον Πολιτιστικό Τουρισμό.

Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος έκδοσης στους δικτυακούς τόπους που προβάλλουν τον προορισμό Έδεσσα & Ορεινή Πέλλα, www.edessacity.gr, and www.visitpella.gr.

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετική δουλειά, παρουσίαση με ουσία και αμεσότητα. Αυτό θέλουν οι αγρότες, οι απλοί άνθρωποι της φύσης και εμείς οι σύνθετοι άνθρωποι της πόλης. Εντυπωσιακό! Νοιώθω ένα μικρό κερασάκι με μεγάλη καρδιά. Σας ευχαριστώ.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή