Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

TEDxYouth@Academy

life beyond stereotypes

20 Νοεμβρίου 2011
14:00
The HUB Αλκμήνης 5, Πετράλωνα

Περισσότεροι από 10 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό συνομιλούν με τους νέους στο πλαίσιο του TEDx Youth@Academy, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου στο The HUB (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα).

Η εκδήλωση, που αποτελεί παράλληλη δραστηριότητα στο εξαιρετικά επιτυχημένο TEDxAcademy 2011, απευθύνεται σε νέους κυρίως ανθρώπους και τους καλεί να δουν τη ζωή πέρα από τα στερεότυπα. Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα του TEDx Youth@Academy, όπου θα παρουσιαστούν απτά παραδείγματα πρωτοποριακών ιδεών.

«Το TEDx Youth@Academy αποτελεί κατά κάποιον τρόπο μια λογική συνέχεια του ιδιαίτερα επιτυχημένου TEDxAcademy 2011. Θέλουμε να φέρουμε τους νέους σε επαφή με καινοτόμους ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό να συμβάλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην ενίσχυση της δημιουργικότητας», λέει η Νίκη Συροπούλου, επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του TEDx Youth@Academy.

«Ταυτόχρονα προωθούμε το νέο μας πρόγραμμα TEDxAcademy@entrepreneurship «Rising Stars», με το οποίο δημιουργούμε ουσιαστικά μία «πλατφόρμα» για την επιχειρηματικότητα, λειτουργώντας ως σύνδεσμος μεταξύ των επιχειρήσεων και των ανθρώπων που έχουν νέες και φρέσκιες ιδέες».
Το TEDx Youth@Academy θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου 2011 και αποτελείται από δύο θεματικές ενότητες: «Imagine» και «Dare». Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.tedxacademy.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου